ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Telefon021-221-3008

Cabinet veterinar Giulesti

Locuiesti in cartierul Giulesti sau in zonele limitrofe si ai nevoie de un medic veterinar de incredere pentru a-ti ingriji animalele de companie? Nu mai cauta! Nobil VET - cabinet veterinar Giulesti, ofera servicii de medicina veterinara, frizerie canina si pet-shop.

Cabinet veterinar Giulesti
Timp

Cabinetul Veterinar Nobil VET a fost conceput in anul 2010, ca urmare a unei evolutii naturale a magazinului pet-shop si din dorinta clientilor multumiti de activitatea noastra, cat si din dragostea si daruirea noastra fata de animale.

Cabinet veterinar

Oferim tratamente medicale complete, consultatii de rutina, vaccinari, tratamente de urgenta, proceduri chirurgicale, analize de laborator si proceduri dentare. Printre serviciile de cosmetica si frizerie canina, se numara: tuns, spalat, taiat unghii, vidat glande, tratamente pentru blanita, parfumat, improspatarea respiratiei.

Petshop

Oferta pet-shopului nostru este diversificata, avem tot ce este necesar pentru animalul tau, de la hrana uscata si umeda, diete veterinare, pana la hainute, jucarii si multe altele. Daca vrei sa afli mai multe informatii despre pet-shop, intra aici

Citeste mai mult
Petshop
Cabinet veterinar

Medicii nostri veterinari sunt licentiati, au experienta in tratarea animalelor de companie, participa la cursuri de educatie continua si laboratoare de mai multe ori pe an. Avem diversi parteneri specialisti din domeniu, colaboram cu clinici veterinare pe partea de radiografie si analize medicale complexe.

Misiunea noastra este de a ajuta si educa proprietarii de animale de companie, de a oferi diagnostice exacte si de a oferi cea mai buna ingrijire pentru companionii tai.

Suntem dedicati sanatatii si bunastarii animalelor, pentru ca ne pasa cu adevarat de acestea.
Te asteptam sa ne cunoastem!

contact
up