ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Telefon021-221-3008

Consultatii veterinare

In timpul consultatiei veterinare, se examineaza pacientul de catre medicul veterinar pentru stabilirea statusului clinic al animalului, diagnosticarea bolii si indicarea tratamentului.

La Nobil VET, realizam consultatii in functie de nevoile fiecarui animal, astfel oferim: consultatii veterinare pentru pui, consultatii veterinare de specialitate, dar si consultatii veterinare de rutina.

Deco

Acordam o atentie speciala puilor deoarece, consideram ca este important ca proprietarii acestora sa cunoasca inca de la inceput toate informatiile necesare cresterii si ingrijirii unui animal.

Catel

In cadrul consultatiei, va sunt explicate rolul si importanta vaccinurilor, a deparazitarilor interne si externe, a sterilizarii. Totodata, punem accentul pe nutritie, de aceea veti primi din partea noastra cele mai bune recomandari in privinta hranei.

Medic
Deco

Dupa consultatie, doctorul va discuta toate constatarile normale si anormale, precum si preocuparile tale specifice. Odata ce avem o imagine completa a nevoilor animalului de companie, vom colabora impreuna cu tine pentru a planifica care tratamente sunt cele mai bune.

De asemenea, poti apela la cabinetul nostru pentru eliberare de pasaport necesar animalului tau in cazul deplasarii in afara tarii, pentru retete medicale sau diferite adeverinte, dar si pentru inregistrare in Registrul de Evidenta a Cainilor cu Stapan.

In continuare, poti consulta lista noastra de preturi pentru consultatii:

Felide canide

50 lei

Pasari

30 lei

Animale exotice

40 lei

Consultație pentru completare viză pasaport 50 lei
Emitere prescriptie medicala (reteta)30 lei
Eliberare reteta cu timbru sec60 lei
Microcip de identificare120 lei
Eliberare Pasaport U.E110 lei

Adu-ti si tu companionul la o consultatie in cabinetul nostru!

Programare
up